S StatusRemarkable Centipat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, bir dahaki yaz sezonunda canavar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. monitörün dahil olmasını istiyorum.toplayabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Merhabalar, bir dahaki yaz sezonunda canavar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. monitörün dahil olmasını istiyorum.toplayabilecek var mı?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 9 Ağustos 2021 #2 O zamana kadar fiyatlar değişir. Alacağınız zaman konu açarsanız daha mantıklı olur.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 9 Ağustos 2021 #3 Önümüzdeki yaz gelsin tekrar konu açın, o zaman toplayalım.
S StatusRemarkable Centipat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #4 RamooY dedi: Önümüzdeki yaz gelsin tekrar konu açın, o zaman toplayalım. Genişletmek için tıkla... 183189 dedi: O zamana kadar fiyatlar değişir. Alacağınız zaman konu açarsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Belki bir dahaki aylarda da toplayabilirim yazarsanız sevinirim.
RamooY dedi: Önümüzdeki yaz gelsin tekrar konu açın, o zaman toplayalım. Genişletmek için tıkla... 183189 dedi: O zamana kadar fiyatlar değişir. Alacağınız zaman konu açarsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Belki bir dahaki aylarda da toplayabilirim yazarsanız sevinirim.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 9 Ağustos 2021 #5 13K bütçen var, alınabilir bir monitör için 1500-2000 lira verdin diyelim. Geriye kaldı 11k. Hazır sistemlere yönelmek daha mantıklı.
13K bütçen var, alınabilir bir monitör için 1500-2000 lira verdin diyelim. Geriye kaldı 11k. Hazır sistemlere yönelmek daha mantıklı.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.775 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #6 StatusRemarkable dedi: Merhabalar, bir dahaki yaz sezonunda canavar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. monitörün dahil olmasını istiyorum.toplayabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O zamana kadar canavar sistemlerin fiyatları artır diye düşünüyorum ve konuyu zamanı gelince açın hani geleceği blmiyoruz sonuçta.
StatusRemarkable dedi: Merhabalar, bir dahaki yaz sezonunda canavar gibi bilgisayar toplamak istiyorum. monitörün dahil olmasını istiyorum.toplayabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O zamana kadar canavar sistemlerin fiyatları artır diye düşünüyorum ve konuyu zamanı gelince açın hani geleceği blmiyoruz sonuçta.