RTX sistemlerde DSR yapılmalı mı?

RainbowSPF

Hectopat
RTX 2060.
R5 2600.
Sisteme sahibim. Oyunlarda arada yaşanan drop ve FPS kayıplarını 'DSR' denilen yöntemle çözebiliyormuşuz. Daha ayrıntılı çözünürlükte oynamamızı sağlıyor fakat gerçekten etkisi oluyor mu performansta?

Hocam RTX 2060 güçlü bir kart. 16 GB RAM varsa bu işlemci ile rahat oyun oynamanız gerekir.

Hocam RTX 2060 güçlü bir kart. 16 GB RAM varsa bu işlemci ile rahat oyun oynamanız gerekir.
Hocam bazı oyunlarda sıkıntılı Witcher 3 Ultrada rahat 90fps falan görüyorum sadece 8gb ram var o da hani minik düşüş yaratıyor ben merakımdan sordum biraz 'DSR' yöntemini.
DSR DLSS nedir bu şeyler?
Daha iyi çözünürlükte oynayabilmek = DSR.Nvidia Denetim Masasından yapabilirsin.

Hocam yanına bir 8 GB daha alın. Zaten farkı göreceksiniz. Bu işlemcinin çift kanal RAM ile performansı artar. DSR açabilirsiniz.

Dostum çözünürlüğü artırmanız daha fazla RAM kullanımına sebebiyet verir. Dropların çözülmesi için tek çare 16 GB RAM.
Yesem yesem arada yiyorum fps drop.8GB ram olayı çözecek,teşekkürler.
Hocam yanına bir 8 GB daha alın. Zaten farkı göreceksiniz. Bu işlemcinin çift kanal RAM ile performansı artar. DSR açabilirsiniz.
8GB ram şart hocam.En yakın zamanda alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı