RTX Voice donup kalıyor

wroNN

Megapat
Daha fazla  
Tike basınca uygulama donuyor ve hiçbir şey de olmuyor. RTX Voice kullanan var mı?

1607526587682.png

Tike basınca uygulama donuyor ve hiçbir şey de olmuyor. RTX Voice kullanan var mı?

Eki Görüntüle 772148
RTX 2070 mobil ekran kartında sorunsuz çalışıyordu. Sürücüleriniz güncel mi? Kullandığınız mikrofonda cızırtı önleme özelliği varsa kapatıp tekrar deneyin.

RTX Voice'u kaldırıp Nvidia Broadcast'i kurun. Bu programın içinde artık RTX Voice. Zoom kullanıyorsanız kullanmayın. Zoom'da toplantıya katılmaya başladığınızda Zoom'u kitliyor. Bu çözülene kadar Zoom kullanıyorsanız RTX Voice teknolojisini kullanmasanız iyi olur.

RTX Voice'u kaldırıp Nvidia Broadcast'i kurun. Bu programın içinde artık RTX Voice. Zoom kullanıyorsanız kullanmayın. Zoom'da toplantıya katılmaya başladığınızda Zoom'u kitliyor. Bu çözülene kadar Zoom kullanıyorsanız RTX Voice teknolojisini kullanmasanız iyi olur.
Broadcast'i indirdim bir de onu deniyeyim o zaman onda sıkıntı olmamıştı.
RTX 2070 mobil ekran kartında sorunsuz çalışıyordu. Sürücüleriniz güncel mi? Kullandığınız mikrofonda cızırtı önleme özelliği varsa kapatıp tekrar deneyin.
Nerden bakabilirim açık mı kapalı mı diye? Sennheiser GSP 300 kullanıyorum ama uygulaması var mı hiç bakmadım açıkcası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı