RTX Wolfenstein Young Blood Kampanyası

tolga narttürk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce ASUS Dual serisi RTX2060'lı bir sistem topladım NVIDIA'da gördüğüm kadarıyla oyun kampanyası varmış redeem kodunu nasıl alacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerjiden almıştım sipariş numarasını istediler umarım dönüş yaparlar.
Arkadaşlar Sinerji Bilgisayar bana geri dönüş sağladı bugün gün içersinde mail yoluyla kodumu aldım geforce experiencedan ve kendi dağıtımcısı olan Bethesda. netten redeem kodu onaylattım kütüphaneme ekledim oyunu. Herkese teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleme:
28 Mayıs - 6 Ağustos arası alımlara Wolfenstein: Youngblood Oyunu Hediye !!! Oyun kodunuzu almak için faturanızı oyun@itopya.com adresine mail atınız !!!

İtopya üzerinden aldıysanız buyrun.
Bende Vatan Bilgisayar üzerinden ASUS STRIX RTX 2060 OC modelini satın aldım. Ve kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresini e-mail attım ve bana Wolfenstein Young Blood kodunu gönderdiler fakat NVIDIA'nın sitesinde Control oyununda da bahsediyordu onun içinde bir e-mail attım fakat 1 hafta geçmesine rağmen hala yanıt gelmedi sadece bir oyun alma hakkımız mı var?

Bende Vatan Bilgisayar üzerinden ASUS STRIX RTX 2060 OC modelini satın aldım. Ve kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresini e-mail attım ve bana Wolfenstein Young Blood kodunu gönderdiler fakat NVIDIA'nın sitesinde Control oyununda da bahsediyordu onun içinde bir e-mail attım fakat 1 hafta geçmesine rağmen hala yanıt gelmedi sadece bir oyun alma hakkımız mı var?
Oyun 27 ağustosta çıkacak o zaman mail atarsan ilgilenirler galiba :p

Ben doğrudan aldığım yere mail atıp bethesha ve geforce experiencedan aktive ettim kodu alıp. Ama bethesha launcher doğru çalışmadığı için vazgeçtim oyundan adeta.
Ben Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldım Wolfenstein kodunu yolladılar fakat Control kodunu almak yolladığım e-maile 1 hafta geçmesine rağmen hala yanıt gelmeyince dün yine bir e-mail yolladım umarım en kısa sürede cevap verirler bu arada Wolfenstein için yolladığım e-maile 2 gün içerisinde cevap gelmişti umarım Control kodunu araya bayram girdiğin için göndermediler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı