The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
Mesaj gözükmüyor hocam.
Eki Görüntüle 943413
Hocam atamamıstım sımdı attım.
Aynı ayarlar ile 65-68 derece arası alıyorum. Skorum biraz daha düşük oluyor. 2FPS falan fark ediyor. Böyle kullanabilirsiniz. Kartınız cidden ısınıyor ve kasanın hava akışı kötü. Yan kapağı çıkarıp deneyebilirsiniz.
Hocam, düşmesi muhtemel. Ama sıcaklıları etkileyen şey fan değil. Kasanın hava akışı oluyor. Kasanın önü kapalı olduğu için hava almıyor.Fan taksam çok olmasa da sıcaklık değeri düşer mi?
Hocam, düşmesi muhtemel. Ama sıcaklıları etkileyen şey fan değil. Kasanın hava akışı oluyor. Kasanın önü kapalı olduğu için hava almıyor.
Değiştirin demiyorum. Yan kapağı açın. Belki daha çok toz tutar ama düşer. Düşmezse geri takarsınız.Hocam kasayı şu anlık değiştiremem.
Değiştirin demiyorum. Yan kapağı açın. Belki daha çok toz tutar ama düşer. Düşmezse geri takarsınız.
Hocam ben kaydetmemişim tekrar CTRL F yaptım ayarları yaptım sonra ana menüden tik işaretine bastım en fazla 71 oldu.Şu an normal. Şimdi dediğim ayarları uygulayıp benchmark testi açın. 825'e denk gelen kutucuğu bulun. 1755'e kadar çekin. L ye basın ve çıkın. +300 Memory clock verin ana ekrandan. Benchmark testi açın sonucu atın. Kaydettikten sonra CTRL+F basıp kontrol edin. Bazen kendi kafasına göre değer veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.