turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #21 onurcancelep dedi: Yeşillendirin beni, 80+ Gold iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının kendi sayfasında teknik özellikler bölümü bu şekilde: Korumaları hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Güç kaynağının sadece ismini biliyoruz. Önermek ne kadar mantıklı?
onurcancelep dedi: Yeşillendirin beni, 80+ Gold iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının kendi sayfasında teknik özellikler bölümü bu şekilde: Korumaları hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Güç kaynağının sadece ismini biliyoruz. Önermek ne kadar mantıklı?
onurcancelep Hectopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 769 Yer İstanbul 4 Şubat 2021 #22 turkkomandosu dedi: Güç kaynağının kendi sayfasında teknik özellikler bölümü bu şekilde: Eki Görüntüle 865702 Korumaları hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Güç kaynağının sadece ismini biliyoruz. Önermek ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Öneri silindi, teşekkür ettim.
turkkomandosu dedi: Güç kaynağının kendi sayfasında teknik özellikler bölümü bu şekilde: Eki Görüntüle 865702 Korumaları hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Güç kaynağının sadece ismini biliyoruz. Önermek ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Öneri silindi, teşekkür ettim.