RTX2060 S sisteme X-Calibre 500W PSU yeterli mi?

ugurkan313

Centipat
Arkadaşlar "Xigmatek Power X-Calibre 80Plus Power Supply " kullanıyorum, şu anda ekran kartım geldi arkasını okuyayım dedim.
Minimum sistem gereksinimlerinde 550W veya daha üstü Power Supply diyor. Benim ki 500W yukarıya bıraktım modelini.
Desteklediği güç 600W diyor bu bana yeter mi, yetmez mi? Sorun yaratır mı bilmiyorum bir de pinleri nasıl takmam gerek? 6 tane birleşik bir de +2 tane onun yanında var. Hepsini taksam oluyor mu? 8 pin istiyormuş galiba kafalar çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim.

GPU: RTX 2060 Super Windforce.
CPU: Ryzen 5 1600.
Corsair 16x2 GB 2400MHz.
PSU: Xigmatek Power X-Calibre 80Plus.
Arkadaşlar "Xigmatek Power X-Calibre 80Plus Power Supply " kullanıyorum, şu anda ekran kartım geldi arkasını okuyayım dedim.
Minimum sistem gereksinimlerinde 550W veya daha üstü Power Supply diyor. Benim ki 500W yukarıya bıraktım modelini.
Desteklediği güç 600W diyor bu bana yeter mi, yetmez mi? Sorun yaratır mı bilmiyorum bir de pinleri nasıl takmam gerek? 6 tane birleşik bir de +2 tane onun yanında var. Hepsini taksam oluyor mu? 8 pin istiyormuş galiba kafalar çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim.

GPU: RTX 2060 Super Windforce.
CPU: Ryzen 5 1600.
Corsair 16x2 GB 2400MHz.
PSU: Xigmatek Power X-Calibre 80Plus.

THERMALTAKE Litepower 650W 120mm PSU
Şu power supply alsam problem çıkar mı maddi durum buna yetiyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı