RTX2060 sistem düşük FPS sorunu

Daddy Cool

Centipat
Arkadaşlar merhaba, bundan 6 ay önce kendime bir bilgisayar topladım.

Özellikleri:
Ryzen 2700X (stok soğutuculu)
ASUS ROG RTX 2060 6 GB 1830MHz.
ASUS TUF X470-PLUS GAMING.
Corsair Vengeance (8x2) 16 GB CL15.

2 Adet depolama birimi var.
2 TB 256 MB cache HDD.
480GB SSD 555/540MB/s SSD.
600W güç kaynağı.

Oyunlarda yüksek ayarlarda düşük FPS alıyorum. Aynı ekran kartını kullanan arkadaşım RDR2 Ultra ayarlarda 80-90FPS alıyor.
CS:GO 280 FPS.
Rust 90 FPS.
RDR2 30-40 FPS.

Windows son sürüm.
Ekran kartı güncellemeleri son sürüm.

AIDA64 denedim sorun gözükmüyor.

Sorun anakart temelli olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bundan 6 ay önce kendime bir bilgisayar topladım.

Özellikleri:
Ryzen 2700X (stok soğutuculu)
ASUS ROG RTX 2060 6 GB 1830MHz.
ASUS TUF X470-PLUS GAMING.
Corsair Vengeance (8x2) 16 GB CL15.

2 Adet depolama birimi var.
2 TB 256 MB cache HDD.
480GB SSD 555/540MB/s SSD.
600W güç kaynağı.

Oyunlarda yüksek ayarlarda düşük FPS alıyorum. Aynı ekran kartını kullanan arkadaşım RDR2 Ultra ayarlarda 80-90FPS alıyor.
CS:GO 280 FPS.
Rust 90 FPS.
RDR2 30-40 FPS.

Windows son sürüm.
Ekran kartı güncellemeleri son sürüm.

AIDA64 denedim sorun gözükmüyor.

Sorun anakart temelli olabilir mi?
Rust FPS'niz normal. RDR2'de tüm ayarları köklerseniz düşük FPS almanız normal. Arkadaşınızda 80-90 FPS'yi 2060 ile ultrada alabileceğini sanmıyorum. Elbette kıstığı ayarlar vardır. Kartınızda sorun olduğunu hiç sanmıyorum. Oyun grafik ayarlarınızı gözden geçirin. Attığım linkte ultra ayarlarda 2060 görmektesiniz. Yani kartınıza göre normal FPS alıyorsunuz. Endişe edicek durum yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rust FPS'niz normal. RDR2'de tüm ayarları köklerseniz düşük FPS almanız normal. Arkadaşınızda 80-90 FPS'yi 2060 ile ultrada alabileceğini sanmıyorum. Elbette kıstığı ayarlar vardır. Kartınızda sorun olduğunu hiç sanmıyorum. Oyun grafik ayarlarınızı gözden geçirin. Attığım linkte ultra ayarlarda 2060 görmektesiniz. Yani kartınıza göre normal FPS alıyorsunuz. Endişe edicek durum yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı