P Pwange Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 Merhaba ASUS RTX 2060 tek fanlı modelinde ETS de kısa süreliğine 85 86 dereceleri gördüm bu bir zarara yol açmış mıdır?
Merhaba ASUS RTX 2060 tek fanlı modelinde ETS de kısa süreliğine 85 86 dereceleri gördüm bu bir zarara yol açmış mıdır?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #2 Tek fanlı model için normal değerler. UV yapın veya Fan hızı arttırın.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 Yaz ayındayız ben kışın cyberpunk oynarken 85 derece sabit oynamıştım. Yük altında normal sıcaklıklar. Ekran kartına zarar gelmemiştir.
Yaz ayındayız ben kışın cyberpunk oynarken 85 derece sabit oynamıştım. Yük altında normal sıcaklıklar. Ekran kartına zarar gelmemiştir.
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #4 Hocam 85 sonrası bence biraz sıkıntı. Ama birkereden bir şey olmaz. Oyunu oynarken manuel ayarı yaparsanız sıcaklıklar düşer.
Hocam 85 sonrası bence biraz sıkıntı. Ama birkereden bir şey olmaz. Oyunu oynarken manuel ayarı yaparsanız sıcaklıklar düşer.
P Pwange Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #5 yesososo dedi: Tek fanlı model için normal değerler. UV yapın veya Fan hızı arttırın. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI afterdan temp limiti düşürdüm yeterli midir?
yesososo dedi: Tek fanlı model için normal değerler. UV yapın veya Fan hızı arttırın. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI afterdan temp limiti düşürdüm yeterli midir?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #6 Pwange dedi: Hocam MSI afterdan temp limiti düşürdüm yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Fan hızı ne kadar? Talha Tuna dedi: Yaz ayındayız ben kışın cyberpunk oynarken 85 derece sabit oynamıştım. Yük altında normal sıcaklıklar. Ekran kartına zarar gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Kış için çok fazla hocam.
Pwange dedi: Hocam MSI afterdan temp limiti düşürdüm yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Fan hızı ne kadar? Talha Tuna dedi: Yaz ayındayız ben kışın cyberpunk oynarken 85 derece sabit oynamıştım. Yük altında normal sıcaklıklar. Ekran kartına zarar gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Kış için çok fazla hocam.
P Pwange Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #7 yesososo dedi: Fan hızı ne kadar? Kış için çok fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Fan hızım Auto'da ısındığı zaman arttırıyor kendisi boşta 24. yesososo dedi: Tek fanlı model için normal değerler. UV yapın veya fan hızı arttırın. Genişletmek için tıkla... Temp limiti 83'den 78'e çektım yeterli midir?
yesososo dedi: Fan hızı ne kadar? Kış için çok fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Fan hızım Auto'da ısındığı zaman arttırıyor kendisi boşta 24. yesososo dedi: Tek fanlı model için normal değerler. UV yapın veya fan hızı arttırın. Genişletmek için tıkla... Temp limiti 83'den 78'e çektım yeterli midir?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #8 Pwange dedi: Fan hızım Auto'da ısındığı zaman arttırıyor kendisi boşta 24. Temp limiti 83'den 78'e çektım yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Temp Limit nedir ne işe yarar bilmiyorum. Ben orayı değiştirmenizi söylemedim. Auto'yu kaldırın. manuel ayarlayın oyun içinde.
Pwange dedi: Fan hızım Auto'da ısındığı zaman arttırıyor kendisi boşta 24. Temp limiti 83'den 78'e çektım yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Temp Limit nedir ne işe yarar bilmiyorum. Ben orayı değiştirmenizi söylemedim. Auto'yu kaldırın. manuel ayarlayın oyun içinde.