RTX2060 sisteme güç kaynağı önerisi

Bütçe
200-500

Veli Şenel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha önce açtığım bir konuda sistem özelliklerimi yazmıştım ve sizler bana kullandığım Frisby güç kaynağının tehlikeli ve sertifikasız olduğunu söylemiştiniz. Biraz para denkleştirmeye çalışırım. 200-500 TL arasında aşağıdaki sistemi çalıştıracak ve yükseltme yapılırsa sorun çıkartmayacak en önemlisi patlamayacak bir güç kaynağı önerir misiniz?
AMD R3 3200G.
INNO3D RTX2060.
B450M S2-h.
8x2 Dual Channel Viper DDR4 3200 MHz Patriot ısı yayıcı radyatörlü RAM.

Arkadaşlar, daha önce açtığım bir konuda sistem özelliklerimi yazmıştım ve sizler bana kullandığım Frisby güç kaynağının tehlikeli ve sertifikasız olduğunu söylemiştiniz. Biraz para denkleştirmeye çalışırım. 200-500 TL arasında aşağıdaki sistemi çalıştıracak ve yükseltme yapılırsa sorun çıkartmayacak en önemlisi patlamayacak bir güç kaynağı önerir misiniz?
AMD R3 3200G.
INNO3D RTX2060.
B450M S2-h.
8x2 Dual Channel Viper DDR4 3200 MHz Patriot ısı yayıcı radyatörlü RAM.

650W yeter bence.

Cooler Master RM 750 veya 850 iyi gider performans açısından.
Bütçesini aşmasını geçtim, Cooler Master değil Corsair RM 850 olacak. Üstüne bütçesini aşıyor ve kalitesiz 4. sınıf kapasitörler kullanılıyor X olmayan RM serisinde. Alınmaz.

Pylon alırsanız daha güzel olur.

TR
Bütçesini aşmasını geçtim, Cooler Master değil Corsair RM 850 olacak. Üstüne bütçesini aşıyor ve kalitesiz 4. sınıf kapasitörler kullanılıyor X olmayan RM serisinde. Alınmaz.

Ben yanlışlıkla Cooler Master yazdım şimdi fark ettim Cooler Master ürün bakıyordum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı