RTX2060 sisteme kaliteli PSU önerisi

trolosqlfod

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, sorunlarımdan bu konuda bahsetmiş; Bu konuda SSD önerisi almıştım. Araştırdıktan sonra bilgisayarımda sağlıklı olmadığını düşündüğüm iki parça var: SSD ve PSU. SSD olarak Samsung 970 EVO önerildi yarın alacağım ve yanında PSU almayı düşünüyorum. İşim yüzünden çok fazla zaman ayıramıyorum, yarın alıp çıkmam lazım bu nedenle. Sistemi aşağıda paylaştım yeni SSD takılmış haliyle sisteme uygun, kaliteli bir PSU arıyorum. Yarına kadar bir öneri alabilirsem çok sevinirim. Sisteme zamanla fan ve HDD eklemiştim üstüne yeni SSD ile ne kadar güce ihtiyaç duyar bilmiyorum (gün içerisinde neredeyse 8 saatim bilgisayarda programlarla ve render alarak geçiyor.). Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorun çıkartmayacak, bilgisayarı sağlıklı şekilde besleyecek bir PSU önerisine ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkürler.

Motherboard: MSI. B450M-A Pro Max.
Processor: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor (12 CPUs), ~3.6GHz.
Memory: XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16. (X2).
Card name: ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB.
Disk Model: Adata SU630 240 GB.
Disk Model: Seagate Barracuda ST1000DM003 1 TB.
Disk Model: Samsung 970 EVO 1 TB.
PSU: Rampage X-TITAN RC99 600W 80 Plus Bronze.

Hocam bütçeniz nedir?

Renk seçiminize göre, iki güç kaynağından birisini satın alabilirsiniz.

Daha üstüne de Performance GD 600 var.

Bu güç kaynaklarının aşağısına düşmeye bu sistem için gerek yok. Olabilecek en uygun güç kaynağı CX550F olur. Bütçeyi öğrenmek de iyi olur tabii.

Sorununun kaynağını bulnadan parça değiştirme yoluna gitme.
Değiştireceksen de gidip fahil fiyatlı 1 TB 970 EVO alma. PSU için bütçe belirt.

Hocam bütçeniz nedir?

İkisi için toplam 3.5 civarı bütçe ayırabilirim.

Cevabınız için teşekkürler, göz attım fakat Online alışveriş ile alma şansım yok. Yarın halletmem lazım Vatan, MediaMarkt vb. yerlerde olan ürünlerden öneri yapma şansınız var mı? Monte işlemini sağlıklı yapabileceğimi sanmıyorum. Bahsettiğim gibi bütçe toplam 3.5 civarı, SSD ve PSU dahil. Hatta önerileriniz varsa gerçekten çok işime yarar. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Sorununun kaynağını bulnadan parça değiştirme yoluna gitme.
Değiştireceksen de gidip fahil fiyatlı 1 TB 970 EVO alma. PSU için bütçe belirt.

Sorunu araştırdım fakat bulamadım. Kullandığım SSD zaten çok kaliteli değildi. Önerileriniz varsa PSU olsun, M.2 SSD olsun; gerçekten bana çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@trolosqlfod Hocam, merhaba maalesef konu ile ilgili bir tavsiyede bulunamayacağım fakat konudan bağımsız olarak sizinle Blender hakkında konuşmak istediğim birkaç şey vardı. Sizinle nasıl iletişim kurabilirim? Halen forumda aktif olabilmenize sevindim.

Emin değilim fakat bildiğim kadarıyla forumda iletişim bilgisi paylaşmak yasak. Konu/Soru açıp etiketlerseniz seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…