RTX2060 Super i5 9600KF sistem oyunlarda düşük FPS

savasdemiravci

Centipat
Sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum.
Özellikleri:
Anakart: MSI B-365M PRO-VH.
İşlemci: i5 9600KF.
Ekran kart: MSI GeForce RTX2060 Super venus GP OC.
RAM: Corsair vengeace 16 GB 3000MHz.
Soğutma: Sistemi: Corsair H115'i Platinium.
Kasa: Xigmatek İstanbul.
Sistem özelliklerim bunlar olmasına rağmen CS:GO'da 150-210 FPS (düşük yüksek ayarlar karışık 4:3 oynuyorum) GTA 5'de 60 FPS ortalama arada 27 FPS'e düşüyor (Full ayarlarda) RDR2'de 31-29 FPS alıyor yüksek ayarlarda düşürürsem grafik ayarlarını bu sefer FPS neredeyse aynı kalıyor. İşlemciyi kullanmaya çalışıyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım. Valorant'ta çoğu maplerde arada 80- 90'a düşüyor çok ama çok nadir 240 FPS alıyor. Tüm Driver'lar güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz yalnızca iyi değil, standartların üstünde bir sistem. Sıcaklık kaynaklı bile o kadar düşük olmaması gerek. Acaba ekran kartınızın fanları filan dönmüyor da ondan mı düşüyor?

Yaklaşık 10 gün önce Microsoft Windows 10 2004 güncellemesinde birçok hata olduğunu NVIDIA kartlarda da performans düşüklüğü olduğu gibi şeyleri itiraf etti. Acaba o güncellemeyi yaptınız mı?

Sisteminiz yalnızca iyi değil, standartların üstünde bir sistem. Sıcaklık kaynaklı bile o kadar düşük olmaması gerek. Acaba ekran kartınızın fanları filan dönmüyor da ondan mı düşüyor?
ekran kartı fanları dönüyor ve çoğu oyunda 70 derecenin üstüne çıkmıyor ısınmasın diye işlemci sıvı soğutma taktım yakında delid yapıcam sıvı metalin gelmesini bekliyorum
Yaklaşık 10 gün önce Microsoft Windows 10 2004 güncellemesinde birçok hata olduğunu NVIDIA kartlarda da performans düşüklüğü olduğu gibi şeyleri itiraf etti. Acaba o güncellemeyi yaptınız mı?
yok hayır nereden yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…