RTX2070 işlemci tavsiyesi

weirdcore

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, RTX2070 aldığım için DDR3 sistemimi DDR4'e yükselteceğim. Uzun zamandır hiç bilgisayarlar hakkında bir araştımam olmadı, şu an alabileceğim, fiyat performans açısından en başarılı anakart ve işlemci (intel) kombinasyonları nedir? Darboğaz yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, RTX2070 aldığım için DDR3 sistemimi DDR4'e yükselteceğim. Uzun zamandır hiç bilgisayarlar hakkında bir araştımam olmadı, şu an alabileceğim, fiyat performans açısından en başarılı anakart ve işlemci (Intel) kombinasyonları nedir? Darboğaz yaşamak istemiyorum.

Bütçenizi ve işlemci soketinizi belirtin.

Merhabalar,
RTX2070 Hangi modeli olduğunu ve bütçe ve kullanım şeklini belirtirseniz daha sağlıklı yorumlar alacaksınız.
Saygılarımla.

Dostlar ekran kartım EVGA FTW3 Ultra, bütçem iki parça için toplam 3-3.5 bin lira. İşlemci ve anakart değişecegi için soketi bilmiyorum. Yeni parçalar hakkında hiç bilgim yok.

İntel istediğiniz için şunu önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı