RTX2070 Monster Laptop vs GTX 1660S sistem

Negan86

Hectopat
Daha fazla  
Biraz saçma görünüyor ama ben kasa toplamayı düşünüyordum, her şeyi ayarlamıştım. Sonra birden bütün sitelerde stoklar tükendi ve istediğim hiçbir sistemi bulamadım daha fazla da beklemek istemiyorum. Biraz bekle öyle al demeyin. Yaklaşık aylardır sabırsızca para biriktiriyorum. Babam İnternet kafeciydi zamanında ona danıştım. Monster da alabilirsin aynı fiyata dedi. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.

Biraz saçma görünüyor ama ben kasa toplamayı düşünüyordum, her şeyi ayarlamıştım. Sonra birden bütün sitelerde stoklar tükendi ve istediğim hiçbir sistemi bulamadım daha fazla da beklemek istemiyorum. Biraz bekle öyle al demeyin. Yaklaşık aylardır sabırsızca para biriktiriyorum. Babam İnternet kafeciydi zamanında ona danıştım. Monster da alabilirsin aynı fiyata dedi. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.

Laptop alma

Sebep? Laptop almak istiyorsa laptop alsın, dediği laptop da senin ki ve benim ki gibi değil hocam yapmayın.

3 tane laptop değiştim hepsinde problem çıktı benim tavsiyem almasın ha tamam formatını atar her ay içini açıp termal macununu sürer fanları üflemeden temizler orası ayrı.

Sebep? Laptop almak istiyorsa laptop alsın, dediği laptop da senin ki ve benim ki gibi değil hocam yapmayın.

Bir kişi laptop almak ister ama masaüstü topla denilirse haklısınız ben de kızıyorum o tip insanlara ama bu arkadaş laptop ve masaüstü arasında kalmış ve büyük ihtimalle oyun için istiyor, eğer üniversiteye falan gitmiyorsan çok sık seyahat yapan biri değilsen masaüstü al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı