RTX2070 S boşta %11 kullanım normal mi?

Daha fazla  

Görev yöneticisini açtım GPU %11 oluyor bazen 27 oluyor. Malwarbytes indirdim temizledim, GPU yine 11 oluyor. Format gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
5700 XT kullanıyorum. Boştayken en fazla %2 oluyor. Nvidia ile alakalı bir durum değilse bir gariplik var.

Ben de 2070S kullanıyorum, %1-3 arası değişiyor kullanım. Arka planda bir uygulama çalışıyor gibi siz farketmeden. Öncelikle uygulama listesini bir inceleyin görev yöneticisinden, en fazla kullanımı hangisi yapıyor bakın. Sonrasında görev yöneticisinde başlangıç sekmesine tıklayın ve açılışta hangi uygulamalar etkinleşiyor, bakın ya da bizle paylaşın.

Genelde Afterburner arka planda çalışırken oluyor. Ya da internet sitelerinde reklamlar vs olduğu zaman ekran kartı belleği kullanılıyor.

Ben RTX 2070 Super var MSI biraz sorunulu ASUS ekran kartı buz gibi soğuk.
Boştaken hiçbir şey açık değilken 1 neden.

Dün Malwarebytes PC temizlik yaptım Bitcoin lanet olsası virüsü buldu temizledim sistemden gider mi? Bir de virüs programları virüsü temizler mi?

Format atınız adam sizin ekran kartından para kazanıyor.

Kartınızın modeli ne? Marka takıntısı yaparak konuşmayın, yanlış bilgilendirme oluyor. Bende MSI 2070 Super Gaming X Trio var. MSI'ın şöyle bir hatası var: Fanları 60'a kadar dönmüyor ve sonrasında çok yavaş dönüyor. Ben Afterburner ile 55'te dönecek şekilde ayarladım. 60'ı görünce %45'e kadar çıkacak şekilde düzelttim ve havalar çok ısınıncaya kadar 57-58 derece geziyordu neredeyse tüm oyunlarda. Şu anda da 62-63 diyebilirim. 65'i geçtiğini neredeyse görmedim, hava sıcaklığı 38-40 derece. Ayrıca mümkün olduğunca Torrent üzerinden oyun indirmeyin, virüs bulaşması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…