Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. İzninizle birkaç sorum olacaktı. Başlıkta da belirttiğim gibi kendime yeni bir sistem topluyorum. Öncelikle sistemimin şu ana kadar satın aldığım parçalarını yazayım;
Anakart: MSI B450 GAMING PRO Carbon Max Wi-Fi.
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Ekran kartı: Gigabyte RTX2070 Super Gaming OC.
RAM: Corsair Vengeance 3200MHz 16 GB RGB CL16.
SSD, harddisk: XPG 8200 Pro 512 GB, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM.
Kasa: Corsair 465X RGB.
Şimdi gelelim soruma. Bu Gaming Pro Carbon kartını özellikle tercih etmemin sebebi ısınmadan stabil çalışan bir kart olması ama ben bu kartın AC olan versiyonunu biliyordum. Bu versiyonu indirimden denk getirip aldım. Tomahawk ve Tomahawk Max gibi, Gaming Pro Carbon Max Wi-Fi, Gaming Pro Carbon AC üzerine mi geliştirme? Diğer bir konu ise güç kaynağı bakıyorum. Piyasada RM750 kalmamış. Seasonic 750 Gold Plus bakıyorum ama anakart ve ekran kartının üstünde ki soketler açısından korkuyorum biraz. Ekran kartı bildiğim kadarıyla 8+6 pin. Anakart hakkında fikrim yok. Güç kaynağı için öneride bulunur musunuz? Şimdiden herkese teşekkür ederim
Anakart: MSI B450 GAMING PRO Carbon Max Wi-Fi.
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Ekran kartı: Gigabyte RTX2070 Super Gaming OC.
RAM: Corsair Vengeance 3200MHz 16 GB RGB CL16.
SSD, harddisk: XPG 8200 Pro 512 GB, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM.
Kasa: Corsair 465X RGB.
Şimdi gelelim soruma. Bu Gaming Pro Carbon kartını özellikle tercih etmemin sebebi ısınmadan stabil çalışan bir kart olması ama ben bu kartın AC olan versiyonunu biliyordum. Bu versiyonu indirimden denk getirip aldım. Tomahawk ve Tomahawk Max gibi, Gaming Pro Carbon Max Wi-Fi, Gaming Pro Carbon AC üzerine mi geliştirme? Diğer bir konu ise güç kaynağı bakıyorum. Piyasada RM750 kalmamış. Seasonic 750 Gold Plus bakıyorum ama anakart ve ekran kartının üstünde ki soketler açısından korkuyorum biraz. Ekran kartı bildiğim kadarıyla 8+6 pin. Anakart hakkında fikrim yok. Güç kaynağı için öneride bulunur musunuz? Şimdiden herkese teşekkür ederim