RTX2070 sistem monitör seçimi

Teşekkürler kardeşim. Çok saol. Asus markasını tavsiye eder misin yeni modellerini pek bilmiyorum iyi midir sence mesela tuf gaming serisi.
Asus TUF serisi ekran kartında çok kötü diye biliyorum. Anakartları eh işte ama monitör olarak Asus candır merak etme

27 inc 2k viewsonic aldım gayet başarılı. 1080p de görüntüyü beğenmiyorum. bu işte bence olay şu 1080 için 24 inc 1440 için 27 inc. 24 bana ufak geldiği için 27 tercih ettim mecburen 2k oldu.

27 inc 2k viewsonic aldım gayet başarılı. 1080p de görüntüyü beğenmiyorum. bu işte bence olay şu 1080 için 24 inc 1440 için 27 inc. 24 bana ufak geldiği için 27 tercih ettim mecburen 2k oldu.
kardeşim monitörünün HZ değeri kaç?Memnun musun monitörden.
Asus TUF serisi ekran kartında çok kötü diye biliyorum. Anakartları eh işte ama monitör olarak Asus candır merak etme
Asus tuf serisi monitörlerinden bahsetmiştim ben kardeşim Anakart da şimdi asus tuf gaming serisi nereye kötü.Çok araştırdım anaakrt konusunu ben 20 gün önce dizdiğim sistemde ben asus tuf b450 pro gaming anakart kullandım gayette başarılı emsallerine göre hem de fiyat olarak sunduğu özellikler.

144 hz 1ms 2k ips panel. Mükemmel diyebilirim. 1 aydır kullanıyorum. Tek sorunu sabit duruyor sağa sola yukarı aşağı ayarı yok

Asus TUF anakartların sunduğu özelliklerde daha uygun fiyata anakartlar var fiyat açısından biraz pahalı olduğu için eh işte dedim. Asus TUF analart yerine benim tercihim Asrock almak olurdu mesela.

Asus TUF anakartların sunduğu özelliklerde daha uygun fiyata anakartlar var fiyat açısından biraz pahalı olduğu için eh işte dedim. Asus TUF analart yerine benim tercihim Asrock almak olurdu mesela.
Anladım ama kaliteli bileşenleri var işte. Neyse monitör olarak ne önerirsin kardeşim valla bir karar veremedim monitör de ya.

Kardeşim merhaba bu monitörü bugün sipariş ettim bir önceki sayfada bu monitör önerilmişti. VA panelmiş ama ips kadar da kalitelidir en azından.Sence almakla iyi yapmışmıyım?

Ben kendi monitörümden çok memnunum. Gerek oyun olsun gerek film olsun beni gayet tatmin ediyor. Ölü piksel çıkmadı şansıma ve geri göndermek zorunda kalmamıştım. Ama ışık sızıntısı monitörlerde olabiliyor tamamen şans faktörü ve bir kusur olarak görülmüyor. Alacağınız herhangi bir monitörde ışık sızıntısı olabilir bilginiz olsun. Benim monitörümde sol üst köşede bir parmaklık bir ışık sızıntısı var ama hiç göze batmıyor çok dikkatli bakmak gerekiyor. AOC da da aynı şeyler geçerli. Bir sıkıntı olmazsa sizi üzmez diye düşünüyorum.

Monitör gelince test yap dostum sonra görüşlerini bildir lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…