RTX2080 görüntü bir anda gitti

zgrsmsk

Centipat
Makaleler
1
Yer
Miami FL
Daha fazla  
Selamlar.
Sabahtan beri PC basindaydim, nette gezdim oyun oynadim takildim ama az once bir CS gireyim dedim cift tiklamamla bir anda goruntu gitti. Şu anda onboarddan bagladim goruntu geldi.
Ekran karti hala takili fanlar donuyor ve RGB'ler yaniyor.
Driver'lari tekrar yuklemek istedigimde Windows'un bu surumu ile uyumlu degildir hatasi aliyorum.
Aygit yoneticisinde ve BIOS'ta ekran karti gozukmuyor.
Sorunu anlayamadim.
Sistemim:
-9700K.
-RTX 2080.
-Z390-E GAMING.
-32 GB.
-750W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün senin sorunun benim başıma geldi fakat açtıktan 1 saat sonra görüntü gitti RAM'i çıkart olmuyor BIOS pili olmuyor kısacası altıma sıçtım çip yandı diye fakat sonra PSU'dan gelen birkaç kabloyu çıkarıp taktıktan sonra ve ekran kartını da çıkartıp adam akıllı bir şekilde taktıktan sonra oldu. Fanlar dönüyor görüntü yok konusunda yapman gereken birkaç adım var: RAM'i çıkart ucunu silgi ile sil ve tekrar başka bir slota tak, BIOS pilini çıkart ve tekrar dene, PSU'dan gelen bütün kabloların takılı olduğundan emin ol gerekirse çıkartıp tekrar tak, kasanı yan bir şekilde yere yatırarak ekran kartını çıkartıp yerine biraz daha fazla güç uygulayarak tak.Eğer bunlarla da görüntü gelmiyorsa bi baktır derim.

Sorun cozuldu. Bugun yeni bir DisplayPort kablo aldim ve denedim gene olmadi.
Monitorun fisini cektim taktim duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…