RTX2080 ile düşük fiyatlı B450 kullanılır mı?

Bu parçaları aldıktan sonra biraz daha ekleyip kaliteli bir ATX anakart alın. Mosfet kalitesi çok önemli, kısmayın derim.

LGS'den sonra ben de DA V4 alacaktım ama LGS'de hedeflediğim puanı alamadım. Sonuç olarak DA V4 alamadım ve böyle erken karar vermeyi bıraktım. Eğer sana da ailen LGS'de şu puanı yaparsan alacağız diyorlarsa sana da önerim şimdiden bilgisayar bakma pişman da olabilirsin. Onun dışında B450 anakart kullanırsın ama x570 kullanmak sistemi güncellemek açısından uzun vadede daha iyidir.

Ben 3600 ile 2070S kullanıyorum ama anakart olarak Tomahawk Max kullanıyorum. Aksilik olmazsa ben de işlemcimi 3700X, 3800X'e yükselteceğim. Parçalarınıza hakaret olur düşük anakart. Bütçe varsa X570 anakart bile daha iyi olur tabi kii.

Açıklamada Ryzen 7 3700x ile 2080 kullanacağım demiştim darboğaz testinde %20 çıktı normal mi

Gördüğünüz her boş siteye inanmayın hocam. Yazın Youtube'a 'Ryzen 3700X RTX 2080' diye izleyin. Ayrıca gayet düz mantığa ben 2070S'in en güçlü modellerinden birini kullanıyorum. 2080'le arasındaki performans farkı anca %5. Ryzen 5 3600 ile hem de CPB kapalı, stok değerde sorun yaşamıyorsam o işlemciyle yaşamanız imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…