RAM'i sonradan doldurmayı düşünüyordum, işlemci konusunda da stock soğutucu yeterli olur diye duydum. Sıvı soğutucu kazaları falan da olabiliyormuş. Bir de kasanın kendisiyle birlikte gelen 650W PSU yeterli olur mu?
İmzamdaki sistemi kasanın kendi fanıyla ve işlemcinin kendi fanıyla kullanıyorum hiçbir bileşen ısınmıyor ağır yükte bile ekran kartı 67,işlemci 74-77 derece arasında oluyor ama bütçeniz varsa sıvı soğutucu veya arctic freezer 34 esports duo alabilirsiniz.
Asus Dual GeForce RTX 2080 Super Evo V2 Gaming 8GB 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair 480 gb mp510 ssd fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Corsair 480 gb kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Dual GeForce RTX 2080 Super Evo V2 Gaming 8GB 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair 480 gb mp510 ssd fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Corsair 480 gb kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!