Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Haziran 2020 #11 Benim sistemin çok az aşıyor olması gerekiyor farklı bir kasa modeli ile daha uyguna getirebilir.
rigor_mortis Femtopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 35 17 Haziran 2020 #12 Sylveon dedi: Benim sistemin çok az aşıyor olması gerekiyor farklı bir kasa modeli ile daha uyguna getirebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası en zorlandığım kısım kasa ve psu konusunda karar vermek, diğerleri hakkında fikir yürütebiliyorum ama bu iki parçadan hiç anlamıyorum. Her türlü öneriye açığım o yüzden
Sylveon dedi: Benim sistemin çok az aşıyor olması gerekiyor farklı bir kasa modeli ile daha uyguna getirebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası en zorlandığım kısım kasa ve psu konusunda karar vermek, diğerleri hakkında fikir yürütebiliyorum ama bu iki parçadan hiç anlamıyorum. Her türlü öneriye açığım o yüzden
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Haziran 2020 #13 Önerdiğim PSU gayet kaliteli ve önerdiğim kasanın hava akışı gayet iyi.