RTX3050 için gainward nasıldır?

Fiyatın düşmesini beklerken artmasından korkuyorum. Türkiye serverinde olduğumuzdan dolayı. Bu ekran kartı i3 10100f ile nasıl bir performans verir
İşlemciyle ilgili bir şey diyemiycem hocam pek bilgim yok.
Stoklar gelsin prime markalar bile 6500'e satacaklar gainward alınır mı hiç bu fiyata. Bekleyin biraz sabır.
Yav döviz her geçen gün artıyor. Şöyle düşünenlere maalesef sadece gülüyorum

9200'e 2 fanlı 3060 aldım ben geçen hafta ben sana gülüyorum asıl 3 fanlı ROG STRIX 7300'e falan satılır gelecek aya kalmaz. Ağlarsın burada gainward aldım diye. Boş boş yorumlar işine bak yardım edende kabahat git ağla sonra.

Dostum yazından anladığım kadarıyla max 18 yaşındasın. Gainward alacağımı kim söyledi? Hatta pahalı olduğunu söyledim. Mart ayının ortasında 3050 lerin fiyatını görüp mukayese edeceğiz ve maalesef ben haklı çıkacağım. İyi geceler

Hocam bencede düşer fiyatlar tabi dolar artmazsa çünkü hiç satmıyor amazon japonya bile satmıyor.Normal fiyatlar olmasa bile düşüceğini düşünüyorum bende 6000 6500 bandına

Hocam bence de düşer fiyatlar tabii dolar artmazsa çünkü hiç satmıyor Amazon Japonya bile satmıyor. Normal fiyatlar olmasa bile düşüceğini düşünüyorum bende 6000 6500 bandına.

Diğer çoluk cocuğa cevap vermeyeceğim. Sana cevap vereyim. Haklısın düşecek bunun sebebinin dolarla uzaktan yakından ilgisi bile yok. Bakın güzel kardeşlerim, dostlarım. 600 dolar satış fiyatlı ürün bile 8000 TL'ye satılıyorken 350 dolar satış fiyatlı bir ürün neden 7200 lira etsin güzel kardeşlerim. Ürünün bu kadar pahalı olma sebebi ülkemizde bu ürünleri getirten e-ticaret firmalarında henüz stok olmamasından kaynaklanıyor. Dünyada stok yok. Çünkü henüz Prime markalar dağıtım yapmadılar.

Çok ünlü olmayan firmalar ise piyasaya ürünlerini hızlı sürüp marka tanınırlığını geliştirmeye ve pazar hazır boşken fahiş fiyattan satmaya çalışıyorlar. Stok olmadı içinde bu firmaların malını getiren adamda 7300 liraya koyuyor işte. Stoklar gelince ne olacak? Amerika'da 350 sende 450 dolar olacak. O zamanda 6500 liraya satılacaklar. Sende burada dolar rörörö yapıp cahil cahil konuşacaksın. Dünyadan bir habersin aklı sıra laf sokuyorsun. İşine bak.

Yurtdışı ürünü msi gaming x ve evga 3050 modelini adamın birisi 6.5 e bıraktıda yurtdışı ürünü diye güvenemiyorum sonuçta garantisi tr de geçerli değil. Sizin fikriniz nedir

Yurt dışı ürünü MSI Gaming X ve EVGA 3050 modelini adamın birisi 6.5'e bıraktıda yurt dışı ürünü diye güvenemiyorum sonuçta garantisi TR de geçerli değil. Sizin fikriniz nedir?

Adam onları bir de 4500 TL'ye Newegg sitesinden aldı kardeşim. O yüzden o fiyata satıyor. Adam kar ediyor yani. Test edip alabilirsin ama 6.5 çok 5800 falan olabilir.

Ben 7 bin e aldım 3060'ı. Dolar artıcak ki başladı bile artmaya tekrar. İnsanlara sataşıp ukalalık yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…