b3dirhn.yorulmaz Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 3050 İşlemci i5 12500h Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur?
Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur?
3 395051 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 1 Ocak 2024 #2 b3dirhn.yorulmaz dedi: Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Bu sorunu bende çözemedim ve oyunu silmek zorunda kaldım. Mafia 2 de nedense böyle bir save sorunu mevcut. Artı 0 Eksi
b3dirhn.yorulmaz dedi: Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Bu sorunu bende çözemedim ve oyunu silmek zorunda kaldım. Mafia 2 de nedense böyle bir save sorunu mevcut.
KS KS b3dirhn.yorulmaz Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 395051 dedi: Bu sorunu bende çözemedim ve oyunu silmek zorunda kaldım. Mafia 2 de nedense böyle bir save sorunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet bende oynamak istediğim bir oyun ama böyle saçma sapan bir sorun var Artı 0 Eksi
395051 dedi: Bu sorunu bende çözemedim ve oyunu silmek zorunda kaldım. Mafia 2 de nedense böyle bir save sorunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet bende oynamak istediğim bir oyun ama böyle saçma sapan bir sorun var
R rafakalkansilva Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 b3dirhn.yorulmaz dedi: Evet bende oynamak istediğim bir oyun ama böyle saçma sapan bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Kral halledebildinmi sorunu aynısı bende de oluyor. Artı 0 Eksi
b3dirhn.yorulmaz dedi: Evet bende oynamak istediğim bir oyun ama böyle saçma sapan bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Kral halledebildinmi sorunu aynısı bende de oluyor.
SherLock03 Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 b3dirhn.yorulmaz dedi: Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... sistemden değildir büyük ihtimal oyundan kaynaklı. mf2 def edition sıkıntılı bu konuda Artı 0 Eksi
b3dirhn.yorulmaz dedi: Mafia 2 Definitive Edition Epic'ten aldım ve her oyundan çıktığımda save sıfırlanıyor. Çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... sistemden değildir büyük ihtimal oyundan kaynaklı. mf2 def edition sıkıntılı bu konuda