RTX3050 Ti sistemde Forza Horizon 4 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Froxper

Hectopat
RAM
DDR4 3200MHz 16 GB
Ekran kartı
Nvidia RTX3050Ti
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600H
Şu oyunun ne sıkıntısı var bir türlü çözemedim, filozof oldum. Çeşit çeşit antin kuntin hatalarla karşılaşıp duruyorum.
  1. Hiçbir hata vermeden hem oyun -açılmadan- çöküyor, hem de Steam kapanıyor/çöküyor.
  2. Arkadaşım arka planda Xbox açık olsun dedi. Sonuç: Xbox kapalıysa hatasız çöküyor, açıksa hata verip çöküyor.(aslında hep değişiyor)
  3. Arka planda çalışan uygulamaların etkisi olduğunu hep okudum, sonuç: Yine değişen bir şey yok ama yine de kapatmam gereken bir program yazabilirseniz sevinirim.
  4. Her seferinde farklı bir hata veriyor, çoğu da ilk kez denk geldiğim hatalar ve internette çözümünü bulamadığım hatalar (ki zaten hangi birine bulayım). Mesela uygulama düzgün olarak başlatılamadı dese 2 dakikada halledilecek yıllardır bildiğimiz çerez bir hata.

Son olarak en güncel Windows 11 sürümünü kullanıyorum, driverlar vs. de güncel.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-13 221020.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-13 221020.png
    666,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2023-04-13 221324.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-13 221324.png
    100,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran görüntüsü 2023-04-13 221336.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-13 221336.png
    73,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu oyunun ne sıkıntısı var bir türlü çözemedim, filozof oldum. Çeşit çeşit antin kuntin hatalarla karşılaşıp duruyorum.
  1. Hiçbir hata vermeden hem oyun -açılmadan- çöküyor, hem de Steam kapanıyor/çöküyor.
  2. Arkadaşım arka planda Xbox açık olsun dedi. Sonuç: Xbox kapalıysa hatasız çöküyor, açıksa hata verip çöküyor.(aslında hep değişiyor)
  3. Arka planda çalışan uygulamaların etkisi olduğunu hep okudum, sonuç: Yine değişen bir şey yok ama yine de kapatmam gereken bir program yazabilirseniz sevinirim.
  4. Her seferinde farklı bir hata veriyor, çoğu da ilk kez denk geldiğim hatalar ve internette çözümünü bulamadığım hatalar (ki zaten hangi birine bulayım). Mesela uygulama düzgün olarak başlatılamadı dese 2 dakikada halledilecek yıllardır bildiğimiz çerez bir hata.

Son olarak en güncel Windows 11 sürümünü kullanıyorum, driverlar vs. de güncel.

Dostum oyun bütünlüğünü doğrula sistemle bir alakası olacağını sanmıyorum, tabii başka oyunlarda da hata veriyorsa ayrı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı