RTX3050 vs Arc 750

glow021

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İncehesap'tan sistem olarak i3 12100F Arc 750'li bir sistem alacağım ama bir tanıdığım NVIDIA dışında alma dedi. Benim bütçem kısıtlı, 15k bir bütçem var o yüzden NVIDIA sistemlere bakarken 3050 R5 5500 var. Sizce hangisini almalıyım? Önerileriniz varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın haklı, 2. Elde zor satarsın Arc 750'i bu yüzden RTX 3050 daha matıklı olacaktır. Amd'nin ciddi soruları var sana denk gelir uğraşırsın.

Arc 750 güçlü bir kart, 3060 ile falan kıyas kıyasa durumda. Ancak satış da öyle olmuyor, ileriyi düşünerek alıyorsan 3050 alman daha iyi. Hem Nvidia hem de DLSS özelliği derken güzel bir deneyim sağlarsınız.

Son düzenleme:

Ben satmayı düşünüyorum her ay bakımını yaptırıp ömür boyu kullanmak istiyorum.

İki sistemde paranı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Sıfır sistem alınacaksa bütçe artırılmalı ve en azından 5600-4060'lı bir şey alınmalı. Benim önerim bütçe 20 bine çekilmeli ve ikinci el 6800 XT alınıp sistemin geri kalanı sıfır toplanmalı. Ne Arc 750 ne de 3050 beş para etmez.

Hocam doğru diyorsun ancak arkadaşın bütçesi bu kadar, o açıdan ona göre bir yorum yaptım.

Ben satmayı düşünüyorum her ay bakımını yaptırıp ömür boyu kullanmak istiyorum.
Nvida kalitedir, bir çok teknollojik özelliği vardır, sorun çıkarmaz.

Amd'de kalitelidir ama bir çok sıkıntı çıkabilir, şahsen ben çok fazla sorunuyla karşılaştım ama yine de seviyorum, daha ucuza daha güçlü bir kart alabilirsin ama ikini elde ve teknolojik anlamda biraz daha geri kalan kartlar, bu canını sıkabilir.

İntel bir şey demek için erken, iyi çalışıyorlar, şahsen sonradan satacaksanız ve sahip oldukları teknolojiler önemliyse 3050.
Saf güç ise Amd veya İntel arasında seçiminizi yapın benim seçimin İntel olurdu.

Hocam Intel önermeyin 3050 daha iyi bir seçim olur.

İfadeler: G2D
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…