Peki hocam Palit veya INNO3D alınır mı? Türkiye'den alamayacağımı anladım çünkü.O rakamsal farklılığın 1-2 FPS dışında etkisi görülmez bile. Eğer ucuza kapatmak istiyorsanız bu tür şeylere zaten takılmayın.
Hocam alınır fakat GameGaraj'dan almayı düşünüyorsanız tekli olarak satmayacaklarını açıkladılar.Peki hocam Palit veya INNO3D alınır mı?
Alınır hocam. Bu yazan bütçede Türkiye'den alabilirsiniz bence. Aciliyeti yoksa yazın belki düzelir hem stok hem de fiyat sorunu.Peki hocam Palit veya INNO3D alınır mı? Türkiye'den alamayacağımı anladım çünkü.
Hocam alınır fakat GameGaraj'dan almayı düşünüyorsanız tekli olarak satmayacaklarını açıkladılar.
Türkiye'den alamayacağım.Hocam alınır fakat GameGaraj'dan almayı düşünüyorsanız tekli olarak satmayacaklarını açıkladılar.
Acil lazım değil ama çok fazla bekletemem. Türkiye'de bu bütçeye mümkün değil.Alınır hocam. Bu yazan bütçede Türkiye'den alabilirsiniz bence. Aciliyeti yoksa yazın belki düzelir hem stok hem de fiyat sorunu.
Canlı destek söylemiş.Açıklamayı nereden yaptılar atar mısın ben stok ve satış bilgisi için mail attım. Her hesaptan bir adet alımla sınırlı olacak dediler. Sistemle satılacak diye bir şey yazmadılar.
Hocam öğlen gibi canlı desteğe sorduğumda sistem olarak satılacak dendi, siz muhtemelen daha önce sormuşsunuz. Fikirlerini değiştirmişler.Açıklamayı nereden yaptılar atar mısın ben stok ve satış bilgisi için mail attım. Her hesaptan bir adet alımla sınırlı olacak dediler. Sistemle satılacak diye bir şey yazmadılar.
Hocam öğlen gibi canlı desteğe sorduğumda sistem olarak satılacak dendi, siz muhtemelen daha önce sormuşsunuz. Fikirlerini değiştirmişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.