RTX3060 Boost Clock kaç olmalı?

Bütçe
4500TL

384311

Hectopat
Makaleler
6
Farklı markaların farklı modellerinin Boost Clock hızları farklı. Bu çok önemli bir değer mi ve en az kaç olmalı? Yoksa kartı bulunca direkt alıp kafaya takmamak mı mantıklı?

Peki hocam Palit veya INNO3D alınır mı? Türkiye'den alamayacağımı anladım çünkü.
Alınır hocam. Bu yazan bütçede Türkiye'den alabilirsiniz bence. Aciliyeti yoksa yazın belki düzelir hem stok hem de fiyat sorunu.

Hocam alınır fakat GameGaraj'dan almayı düşünüyorsanız tekli olarak satmayacaklarını açıkladılar.

Açıklamayı nereden yaptılar atar mısın ben stok ve satış bilgisi için mail attım. Her hesaptan bir adet alımla sınırlı olacak dediler. Sistemle satılacak diye bir şey yazmadılar.

Hocam alınır fakat GameGaraj'dan almayı düşünüyorsanız tekli olarak satmayacaklarını açıkladılar.
Türkiye'den alamayacağım.
Alınır hocam. Bu yazan bütçede Türkiye'den alabilirsiniz bence. Aciliyeti yoksa yazın belki düzelir hem stok hem de fiyat sorunu.
Acil lazım değil ama çok fazla bekletemem. Türkiye'de bu bütçeye mümkün değil.
Açıklamayı nereden yaptılar atar mısın ben stok ve satış bilgisi için mail attım. Her hesaptan bir adet alımla sınırlı olacak dediler. Sistemle satılacak diye bir şey yazmadılar.
Canlı destek söylemiş.

Hocam öğlen gibi canlı desteğe sorduğumda sistem olarak satılacak dendi, siz muhtemelen daha önce sormuşsunuz. Fikirlerini değiştirmişler.

Hocam öğlen gibi canlı desteğe sorduğumda sistem olarak satılacak dendi, siz muhtemelen daha önce sormuşsunuz. Fikirlerini değiştirmişler.

Evet haklıymışsınız bende sordum öyle dediler kartlarını satıp uygun fiyattan 3060 bekleyen herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…