RTX3060 hazır sistem seçimi

mrtdmrc741

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Hazır bilgisayar almak istiyorum ve fiyatları yakın bu 2 sistem arasında kaldım. Sizce hangisinin parçaları daha uyumlu/performanslı/verimlidir, hangisini almam daha mantıklı olur gibi önerilerinizi bekliyorum.

Sistemler:
Ve

Ayrıca;
-Gençer Gaming sitesindeki sistemdeki kasada önde fan bulunmuyor sadece egzoz fanı var ben de ısınma problemleri yaşanmasından korktuğum için ekstra kasa fanı eklemek istiyorum. Bu durumda bu sistem 14.090TL'ye geliyor.
-Sistemimde işlemcinin "Intel", ekran kartının iste "NVIDIA" olmasını istiyorum.
-Bu iki sistemde şunu ekle, bunu değiştir gibi önerilerinize veyahut bu bütçede farklı sistem önerilerinize açığım.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Vatandakini alabilirsin güzel sistem.

Bence vatandaki sistem güzel fakat AMD işlemciden yanayım.

Çok teşekkürler yorumlarınız için fakat intel işlemci istediğimden bahsetmiştim. Vatan'daki sistemde Power Supply'ın 550w olması kafamı karıştırmıştı yeterli olur mu diye fakat sanırım Vatan'dakini alacağım.

Hocam i312100F 5600'ün yanında biraz tırt kalır ama size kalmış.

Sinerji Clay Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] bu daha iyi.

550W fazla fazla yeter.
Alabilirsiniz vatandaki sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…