RTX3060 ile GeForce Experience'de 8K kayıt alınabiliyor mu?

Dying Light 2 kayıtlarımı alırken 1080p60fps olmasına rağmen yırtılmalar oluyor bu da GeForce Experience ile ilgili bir sıkıntı mı ?
Olabilir veya Vsync açık olmadığı için de olabilir.

Garip, mevcut sürümünüz nedir? RTX 3060 ilk çıktığında da 8K çözünürlükte idi. Sürüm ile alakası olacağını sanmıyorum.
532.03 , bu sürümde destek varmı bilmiyorum ama 4 ya da 8k kayıt alamıyorum

Sürüm ile alakası yok o halde. Siz canlı yayın ayarına mı bakıyorsunuz yoksa Video yakalama kısmına mı? Canlı Yayın kısmında 1080P yazıyorsa o normal. Video görüntü yakalama kısmında 1080P üstü yok ise o zaman bir terslik var demektir.

video yakalama kısmını kullanıyorum, sizce sıkıntı nerden? 1070 serisi ekran kartımda da sadece 1080p60fps kayıt alabiliyorum o normal mi ?

Video yakalama kısmını kullanıyorum, sizce sıkıntı nerden? 1070 serisi ekran kartımda da sadece 1080p60fps kayıt alabiliyorum o normal mi ?
Onun da 4K ya da 8K desteği olması lazımdı. Çok garip. Monitörünüzün çözünürlüğü kaç?

Onun da 4K ya da 8K desteği olması lazımdı. Çok garip. Monitörünüzün çözünürlüğü kaç?
Monitör konusuna gelecek olacaksak iki setupta da eski monitör kullanıyorum. Çözünürlükleri aklımda değil ama eskiler. O yüzden de olabilir.

Monitör konusuna gelecek olacaksak iki setupta da eski monitör kullanıyorum. Çözünürlükleri aklımda değil ama eskiler. O yüzden de olabilir.
Eski monitörse büyük ihtimalle 1080P monitördür. Belki monitör 1080P olduğu için seçeneklerde en fazla 1080P görüyorsunuzdur.

Eski monitörse büyük ihtimalle 1080P monitördür. Belki monitör 1080P olduğu için seçeneklerde en fazla 1080P görüyorsunuzdur.
Olabilir bunu arkadaşımın monitörünü kullanınca deneyeyim belki bu sefer çalışır. tekrardan bilgi için sağolç

Ama benim monitör de 2k ve 8k kayıt yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…