Hocam benim PC külüstür olmasına rağmen Unreal Engine 4 rahat bir şekilde açıyodu.Sizin sistem kaldırır gibi geldi bana ama yaptığınız oyuna optimizasyon yapmasanız o zaman kasar ya da RTX açarsanız.Oyun geliştirmeye baslicagim da elimde Excalibur'un 16 RAM 3060 ekran karti 1TB hafizali i5 12450H işlemcili laptop var. Unreal Engine 5'te iyi performans verir mi sizce?
Hocam benim PC külüstür olmasına rağmen Unreal Engine 4 rahat bir şekilde açıyordu. Sizin sistem kaldırır gibi geldi bana ama yaptığınız oyuna optimizasyon yapmasanız o zaman kasar ya da RTX açarsanız.
Değil ilk sürümünü denemiştim 30fps zor veriyordu testlerde. 4 ü rahat kaldırıyor ama 5 zorluyor baya.Oyun geliştirmeye baslicagim da elimde Excalibur'un 16 RAM 3060 ekran karti 1TB hafizali i5 12450H işlemcili laptop var. Unreal Engine 5'te iyi performans verir mi sizce?
Oyun geliştirmeye baslicagim da elimde Excalibur'un 16 RAM 3060 ekran karti 1TB hafizali i5 12450H işlemcili laptop var. Unreal Engine 5'te iyi performans verir mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.