RTX3060 sistem ile iPhone 13 takas edilir mi?

Bilgisayarı çok kullanmıyorsanız ve telefon ihtiyacınız varsa olabilir. Tabii telefon ne durumda orasını bilemem.

Hocam bilgisayarı sınav senem olduğu için üniversiteye gideceğim için kaldırdım o yüzden satılığa çıkardım fiyat nasıl mantıklı mı telefonun üzerine 5 bin TL daha istediği için takastan vazgeçtim pil yüzdesi ve kozmetiğide kötüydü.

Bilgisayar için yazdığım fiyat mantıklı mı?

PC başka bir zevk be dostum. Kişisel konuşayım ben değiştirmem.

Dostum bence de öyle ama işte üniversite sınavı sebebiyle oynayamıyorum.

Sınav seneniz ise eğer üniversite düşünüyorsanız zaten masaüstü kullan(a)mayacaksınız. O yüzde bunu satıp bir laptop almanızı öneririm çünkü bende aynı durumdayım bu sene YKS girdim ama mezuna kaldım o yüzden önümüzdeki sene üniversite ye gideceği ve bir laptop almam lazım bende de masaüstü var. Yazdığınız fiyat iyi.

O zaman takas edebilir veya satabilirsin.

Bence de öyle ama işte mantıklı bir teklif bekliyorum adam kozmetiği ve pili kötü durumda olan iPhone 13 takası üzerine 5 bin istiyor 35 bin TL diye düşündüm fiyatı diyor diyorum zaten sıfırı 37500 diyor pazarlık bu olur öyle.

Dostum geçen biriside Monster Abra i5-12.nesil RTX4050 ile takas istedi sence kabul etmeli miydim bende mezuna kaldım senin gibi çalışıyorum teşekkürler bu arada.

O halde alma sistemi 2.elden sat git Samsung falan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…