Arkadaşlar, bu Gaming ile Eagle arasında 200 TL fark var. Sizce değer mi? Aşağıda farkları var, geri kalan kısımları aynı.
Gözüme çarpan belirgin tek fark 75MHz daha yüksek hızda olması, bu benim için ne kadar önemli olur?
6 GPixel/s daha yüksek piksel oranı. 139.2 GPixel/svs133.2 GPixel/s
0.73 tflops daha yüksek kayar-nokta performansı. 16.93 tflopsvs16.2 tflops
11.4 GTexels/s daha yüksek doku oranı. 264.5 GTexels/svs253.1 GTexels/s
75MHz daha yüksek GPU Turbo hızı. 1740MHzvs1665MHz
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC ile Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ben eagla olanı zaten satın aldım, eğer 75mhz çok önemliyse firmayla konuşup 200 lira ek yaparak gaming olanını istemeyi düşünüyorum, ama buna değermi yani 75mhz farkın önemini çözemedim açıkcası
Diğer özelliklerde bir takım farklar var ama bunlarla ilgili hiç bir fikrim yok, bu farklar önemlimi büyükmü
Ben eagla olanı zaten satın aldım, eğer 75MHz çok önemliyse firmayla konuşup 200 lira ek yaparak Gaming olanını istemeyi düşünüyorum, ama buna değer mi yani 75MHz farkın önemini çözemedim açıkcası
Ben eagla olanı zaten satın aldım, eğer 75MHz çok önemliyse firmayla konuşup 200 lira ek yaparak Gaming olanını istemeyi düşünüyorum, ama buna değer mi yani 75MHz farkın önemini çözemedim açıkcası.
Diğer özelliklerde bir takım farklar var ama bunlarla ilgili hiçbir fikrim yok, bu farklar önemlimi büyükmü.
Ben eagla olanı zaten satın aldım, eğer 75MHz çok önemliyse firmayla konuşup 200 lira ek yaparak Gaming olanını istemeyi düşünüyorum, ama buna değer mi yani 75MHz farkın önemini çözemedim açıkcası
Diğer özelliklerde bir takım farklar var ama bunlarla ilgili hiçbir fikrim yok, bu farklar önemlimi büyükmü