3060 ekran kartımla 7800x3D taktım amacım 2-3 yıl sonra 4070 Super'ya da 5000 serisine yönelmeyi düşünüyorum. Bu süreçte bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü ikisi arasında bayağı bir fark var.
Sıkıntı olmaz ikisi arasında.3060 ekran kartımla 7800x3D taktım amacım 2-3 yıl sonra 4070 Super'ya da 5000 serisine yönelmeyi düşünüyorum. Bu süreçte bir sıkıntı çıkar mı? Çünkü ikisi arasında bayağı bir fark var.
Hocam teşekkür ederim valorantta 400+ fps alabilir miyim bu ikiliyleSıkıntı olmaz ikisi arasında.
Alabilirsiniz hocam.Hocam teşekkür ederim valorantta 400+ fps alabilir miyim bu ikiliyle
Alırsınız. İnternette oyun testleri vardir zaten yazın bileşenleri videolar cikar.Hocam teşekkür ederim valorantta 400+ fps alabilir miyim bu ikiliyle
Yanıtlarınız için teşekkür ederim sıvı soğutucu olarak lt520 aldım kasam ancak 240 mm desteklediği için soğutabilir mi işlemciyi soğutamazsa ne yapmalıyım
Hocam araştırdığım yerlerde 360mm şart deniyodu 240mm olacaksa da lt520/ls520 alabilirsiniz deniyodu ondan sordum ben deSoğutur neden soğutmasın? Sıvı soğutma şart bile değil 7800x3D ısınma problemi olan bir işlemci değil düşük güç ile çalışıyor hatta. Ben kule tipi ile soğutuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.