Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #11 Prixy dedi: AMD ekran kartı istemiyorum, sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arada çok büyük bir fark 3060 ile DLSS'e karşılık FSR var zaten RT ise yalan gibi alt seviye kartlarda.
Prixy dedi: AMD ekran kartı istemiyorum, sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arada çok büyük bir fark 3060 ile DLSS'e karşılık FSR var zaten RT ise yalan gibi alt seviye kartlarda.
P Prixy Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #12 yapiz dedi: Hocam arada çok büyük bir fark 3060 ile DLSS'e karşılık FSR var zaten RT ise yalan gibi alt seviye kartlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yayın yapacağım video çekeceğim ancak AMD kartlarda kayıtta FPS düşüşü oluyor.
yapiz dedi: Hocam arada çok büyük bir fark 3060 ile DLSS'e karşılık FSR var zaten RT ise yalan gibi alt seviye kartlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yayın yapacağım video çekeceğim ancak AMD kartlarda kayıtta FPS düşüşü oluyor.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #13 Prixy dedi: Hocam ben yayın yapacağım video çekeceğim ancak AMD kartlarda kayıtta FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arada ki farkı kapatacak kadar olmuyor %10 falan zaten ancak yayını profesyonelce yapacaksanız NVIDIA bakın. AMD gayet yeterli hobi için.
Prixy dedi: Hocam ben yayın yapacağım video çekeceğim ancak AMD kartlarda kayıtta FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arada ki farkı kapatacak kadar olmuyor %10 falan zaten ancak yayını profesyonelce yapacaksanız NVIDIA bakın. AMD gayet yeterli hobi için.