RTX3070 sisteme 750W 80+ PSU tavsiyesi

Bütçe
~1100 TL

karamela79

Hectopat
Anakart ASUS TUF Z490, işlemci i7 11700K alacağım. Ekran kartı RTX 3070 düşünüyordum tabii o zamanlar 6500TL civarıydı, fiyatlar ucuzlayınca 3060 Ti veya 3070 alırım. 3070 için 650W önerilmiş, Watt hesaplama sitelerinden baktığımda sistemi yaklaşık 450 Watt olarak hesaplıyor. 750W 80+ Gold bir PSU yeter diye düşünüyorum. Benim çok bir bilgim yok, bana 750W 80+ Gold bir PSU önerir misiniz? CPU için 8+4 pini olması lazım. Bunun için ayırdığım bütçe ~1100 TL. Bu fiyatlara güzel PSU'lar var fakat çok seçenek var, güzel önerilerinizi bekliyorum.

850W olmaz mı?

750W isterseniz bunlar olabilir:

850W olmaz mı?

Fazla masrafa girmek istemiyorum hocam 750w yetmez mi?
750W isterseniz bunlar olabilir:

Cooler Master, FSP, Corsair gibi markaların 750w modelleri bunlardan daha ucuz, önerdiğiniz markalar daha mı iyi?

650W bile yeterli:

Önerdiğiniz markalar daha mı iyi?

Marka değil model önemli, bütçeyi aşabiliyorsanız kesinlikle şunu tavsiye ederim:

Bütçeyi aşamıyorsanız şunları öneririm:

Toughpower GF1 modelini kullanıyorum, aşırı sessiz. Tavsiye ederim.

650W bile yeterli:

Marka değil model önemli, bütçeyi aşabiliyorsanız kesinlikle şunu tavsiye ederim:

Bütçeyi aşamıyorsanız şunları öneririm:

Toughpower GF1 modelini kullanıyorum, aşırı sessiz. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı