RTX3070 sisteme monitör önerisi

Lütfen o sitemi almayın aradaki farka 3 monitör alırsınız

ViewSonic VX2468-PC-mhd 24" 165Hz 1ms Curved LCD ekran (+3432.14TL) gayet uygun bir monitor. Bence şu anda Inventus'ta kampanyada.

Hocam naptınız her şey vatandan alacağım diye bayağı fazla kazık yemişiniz 6000 TL'ye 240 Hz monitörler var.pc dende kazık var. bence tek tek toplamak yerine hazır sistemlere yönelin.

Hocam naptınız her şey vatandan alacağım diye bayağı fazla kazık yemişiniz 6000 TL'ye 240 Hz monitörler var.pc dende kazık var. bence tek tek toplamak yerine hazır sistemlere yönelin.
aynı sistemi itopyadanda toplayabilirim vatanda tanıdık çalıştığı için ona yöneldim

bu monitör 1080p acaba alacağım sistemle birlikte darboğaz sıkıntı çıkarırmı ondan korkuyorum

1080p bu sistem için yeterlimi 2k gerek varmı

Yapmayın paranıza yazık oradan almanızın onlara katkısı olmazki zaten attığım sistemler çok daha iyi ve ucuz.
gaming.gen duymuştum güvenilirmi ve sistemi hazır bi şekildemi gönderiyorlar yoksa parça halindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…