RTX3070 sisteme monitör önerisi

O sistemde ne gibi bir darboğaz olabilir? bence 2k alın çok daha iyi olur
valorantta 1080p de darboğaz durumu olur diyen arkadaşlar var o yüzden 2k yöneliyorum darboğaz durumu yoksa 1080p şimdi alırım

Hikayeli oyunlar oynuyorsanız 1080p alabilirsiniz çok gelmez o sisteme.
FPS oyunlarında biraz darboğaz olabilir ama 2K'den fazla FPS verir gene.
hocam attığınız sistemdeki ram fiyatı 820tl aynı marka model ram vatanda 582tl acaba uygun fiyatlı parçaları ayrı ayrı toplayayımmı 2 sitedende daha uygun olur gibi ve aynı ekran kartı aynı model 1000tl fark var arada

valorantta 1080p de darboğaz durumu olur diyen arkadaşlar var o yüzden 2k yöneliyorum darboğaz durumu yoksa 1080p şimdi alırım
Yani evet öyle şikayetler var bence de o sisteme 1080p biraz abes kaçar, alma şansınız varken tabii ki 2k alın derim.

Yani evet öyle şikayetler var bence de o sisteme 1080p biraz abes kaçar, alma şansınız varken tabii ki 2k alın derim.
2k monitör öneriniz varmıdır hocam pek anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız

Tek tek toplayarak daha pahalıya gelir hazır sistemde indirim oluyor tek tek toplamaya göre
öyle tek RAM'in fiyatına bakarsanız olmazki.

Tek tek toplayarak daha pahalıya gelir hazır sistemde indirim oluyor tek tek toplamaya göre
öyle tek RAM'in fiyatına bakarsanız olmazki.
hocam intel taraftarı değilim o yüzden değiştiricem hazır sistemi fiyat oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…