RTX3070 Ti düşük FPS

HTO3070ti

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 1 hafta önce RTX 3070 Ti'lı laptop aldım fakat FPS'ım bence düşük CS:GO'da 100/150 FPS Valorant'ta 200/250 alıyorum performans moduna alıyorum ama değişien pek bir şey yok. CPU ve GPU kullanmları bayağı düşük oluyor kullanmıyor yani çözümü nedir acaba bu arada laptop G15 5525 yardımcı olun aldıgımdan beri sadece driverları falan indirdim laptopta herhangi bir arıza falan var mı? Nasıl öğrenirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS'a girip RAM ve işlemciyi arttırabilirsin.

CS'de daha cok FPS alması gerekiyor ama işlemcisi de önemli tabii.

Evet CS düşük gibi geldi konu sahibi ekran kartına göre düşük olduğunu düşünmüş herhalde ama burada söz konusu işlemci.

İşlemciniz nedir? CS de o kartla o kadar düsük alamazsınız.

Normal değerler.

Değil, ben 3060 Ti i5 12400F ile valodada, CS dede daha fazla FPS alıyorum.

BIOS'a girip RAM ve işlemciyi arttırabilirsin.

Arttırmak derken overclockdan bahsettiyseniz yalnızca k serisi işlemciler overclock oluyor, XMP'den bahsediyorsanız işlemciye XMP yapamazsınız fakat arkadaşınz XMP açması evet FPS'yi arttırabilir.

Sıcaklıklar ne durumda?

Adamın işlemcisi Ryzen 7 6800H soranlar için.

Arkadaşta laptop var sizde masaüstü var. Sizin ondan yüksek FPS'ler almanız gayet normal.

Normal değerler.
normal değil

İşlemciniz nedir? CS de o kartla o kadar düsük alamazsınız.
Ryzen 7 6800H

Hocam o konuda haklısınz fakat arkadaşın yine 200 250 FPS alması bence normal değil.
bencede csgo için falan baya az alıyorum anlamadım nabıcamı valla

80 falan oluyor 75 80

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…