RTX3070 Ti kaç sene daha üst düzey götürür?

1070 Ti çıkalı 4 yıl olmuş hala daha taş gibi kart 3070 Ti da ki gücü düşünürsek 7-8 yıl götürür.

Benim laptopun GTX 970M'i bile beni 6 sene götürdü. Kasım'da 7. senesine girecek. Hala oyunları oynayabiliyorum. Oyununa göre Med - High ayarlarda tabii.. Ultralar falan hayal...

3070 Ti'da en az 5 - 6 sene götürür. Ondan sonra çözünürlük değişiklikleri ya da grafik açısından oyun dünyasında yaşanan gelişmelerle ayarlar bir tık düşürülüp kullanılırsa en az 7 sene götürür diye düşünüyorum.

Avrupa ile ne alakası var? Aynı oyunlar TR de var.

Kullanım şartları hocam avrupaalılar daha kötü bakarlar kartın temizliğine ya biz türkler zaten hep temizleriz ondan demiş arkadaş biz de dikkatli kullanım var genelde o yüzden.

Kullanım şartları hocam avrupaalılar daha kötü bakarlar kartın temizliğine ya biz türkler zaten hep temizleriz ondan demiş arkadaş biz de dikkatli kullanım var genelde o yüzden.
Bence bu kişiden kişiye değişir. Fakat TR de fiyatlar pahalı olduğu için özenli kullanım var dediğiniz gibi. Alakasız bir yorum olmuş benim fikrim.

Bence bu kişiden kişiye değişir. Fakat TR de fiyatlar pahalı olduğu için özenli kullanım var dediğiniz gibi. Alakasız bir yorum olmuş benim fikrim.

Yani alakasızlığı var dediğim gibi klasik Türk kafası eşyasına özen gösterir genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…