Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2025 #1 Bilgisayarı 1 kat yukarıya merdiven ile taşındıktan sonra başladı hatalar. Hiçbir darbe almadı bilgisayar. Minidump.rar drive.google.com Açılırken, boştayken, bass çalarken, kayıt alırken yani herhangi bir anda hata verebiliyor. Şimdiden teşekkürler. @claus
Bilgisayarı 1 kat yukarıya merdiven ile taşındıktan sonra başladı hatalar. Hiçbir darbe almadı bilgisayar. Minidump.rar drive.google.com Açılırken, boştayken, bass çalarken, kayıt alırken yani herhangi bir anda hata verebiliyor. Şimdiden teşekkürler. @claus
Çözüm claus Pazar 20:13 BT adaptörünü sök. Sonra diğer dediklerimi yapıp mavi ekran alıp almadığını bildir.
KS KS Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:13 #11 claus dedi: BIOS'tan Intel GPU kapat. Bunu yükle. https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp162501-163000/sp162952.exe Ek olarak harici olarak neler takılı sisteme ? Genişletmek için tıkla... Steelseries Apex Pro TKL, Bluetooth adaptörü, Razer Deathadder V3 Pro, M Audio 192 4 (Driver İdentifier sırasında takılı değildi), Logitech S120. Başka takılı bir şey yok. Artı 0 Eksi
claus dedi: BIOS'tan Intel GPU kapat. Bunu yükle. https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp162501-163000/sp162952.exe Ek olarak harici olarak neler takılı sisteme ? Genişletmek için tıkla... Steelseries Apex Pro TKL, Bluetooth adaptörü, Razer Deathadder V3 Pro, M Audio 192 4 (Driver İdentifier sırasında takılı değildi), Logitech S120. Başka takılı bir şey yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.045 Makaleler 60 Çözümler 844 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:13 #12 BT adaptörünü sök. Sonra diğer dediklerimi yapıp mavi ekran alıp almadığını bildir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:19 #13 claus dedi: BT adaptörünü sök. Sonra diğer dediklerimi yapıp mavi ekran alıp almadığını bildir. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır mavi ekran almıyorum bakalım. Adaptörü söktüm. Artı 0 Eksi
claus dedi: BT adaptörünü sök. Sonra diğer dediklerimi yapıp mavi ekran alıp almadığını bildir. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır mavi ekran almıyorum bakalım. Adaptörü söktüm.