RTX3080 Ti sistem The Forest'ta FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 11

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
RAM
8
Ekran kartı
Rtx3080ti
Bahar indiriminde The Forest almıştım bu sabah bütün ayarlar en yüksekteyken 60 FPS sabit oynuyordum akşam tekrar girdiğimde oyun 30 FPS'i bile geçemiyordu. Neden böyle oldu?

8 GB RAM hiç olmamış hocam, hiç olmazsa 8x2 yapın. Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan oyun için hangi ekran kartının kullanıldığına bakın. İşlemciği bilmiyorum ama iGPU kullanılıyor olabilir.

8 GB RAM hiç olmamış hocam, hiç olmazsa 8x2 yapın. Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan oyun için hangi ekran kartının kullanıldığına bakın. İşlemciği bilmiyorum ama iGPU kullanılıyor olabilir.

Bu sabah 120 FPS 8 GB RAM'le oynuyordum ne olduysa şimdi olmuş.

Bahar indiriminde The Forest almıştım bu sabah bütün ayarlar en yüksekteyken 60 FPS sabit oynuyordum akşam tekrar girdiğimde oyun 30 FPS'i bile geçemiyordu. Neden böyle oldu?
3080ti ve 8gb ram?

Hocam driverleri kurdunuz mu? Ve işlemci sıcaklığı ne durumda ?
Driverler kurulu bilgisayarıda yeni açtım yani sıcak değil oyun dışı steamin fps kilidi gibi bir özelliği var mı? Varsa o açılmıştır belki.

Hocam driverleri kurdunuz mu? Ve işlemci sıcaklığı ne durumda ?

Şimdi böyle bir indirme gösterdi bu bitince düzelir mi sanırım Driver güncellemesi varmış.

Driverler kurulu bilgisayarıda yeni açtım yani sıcak değil oyun dışı steamin fps kilidi gibi bir özelliği var mı? Varsa o açılmıştır belki.
Hiç bir bilgim yok.

Ama hocam oyuna girip MSI Afterburner ile birkaç dakika oynadıktan sonra fotoğraf atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…