AMD soket konusunda Intel gibi değil. AM4 işlemciler ne anakartları destekliyor. Kaldıkı siz orta seviye B650 kartlar destek almaz diyorsunuz. 1 BIOS güncellemesine bakar. Bu kadar basit.
Hayır 7600X daha çok ısınıyor. 7500F daha eko ve az ısınan bir model. 7500F dahili GPU bulundurmuyor. Ve çalışma hızı biraz daha düşük. Aradaki fark %5-10 en fazla. Özetle 7500F alabilirsiniz.
AMD soket konusunda Intel gibi değil. AM4 işlemciler ne anakartları destekliyor. Kaldıkı siz orta seviye B650 kartlar destek almaz diyorsunuz. 1 BIOS güncellemesine bakar. Bu kadar basit.
Ben intel iyi soket destekliyor demedim. Sadece 600 serisi anakartlara destek beklerken vermezse ortada kalırsın diyorum. Önceden denemedikleri şey değil. Ki o anakartlara destek vermesinin nedeni de B550 anakartların geç çıkması ve Asrockun umursamazlığı.
Ben Intel iyi soket destekliyor demedim. Sadece 600 serisi anakartlara destek beklerken vermezse ortada kalırsın diyorum. Önceden denemedikleri şey değil. Ki o anakartlara destek vermesinin nedeni de B550 anakartların geç çıkması ve ASRock'un umursamazlığı.