Dün Steam üstünden orijinal ETS 2 aldım ve arkadaşla bir 3.5 saat kadar oynadık. Bugün akşam bilgisayarı açtım elime gamepad'imi aldım ve oyun açılmıyor. Siyah ekran müzik ve kapanış. Aynı zamanda 4050 6 GB sistemim var, oyun RTX ekran kartını kullanmasına rağmen 50 - 40 FPS veriyor (max), 120 - 130FPS (very Low). Yardımcı olabilecek olan var mı? Diğer konulardakini denedim, sil yükle de yaptım.
Dün Steam üstünden orijinal ETS 2 aldım ve arkadaşla bir 3.5 saat kadar oynadık. Bugün akşam bilgisayarı açtım elime Gamepad'imi aldım ve oyun açılmıyor. Siyah ekran müzik ve kapanış. Aynı zamanda 4050 6 GB sistemim var, oyun RTX ekran kartını kullanmasına rağmen 50 - 40 FPS veriyor (Max), 120 - 130FPS (very Low). Yardımcı olabilecek olan var mı? Diğer konulardakini denedim, sil yükle de yaptım.
NVIDIA ekran kartından açınca oyun çöküyor. OpenGL ile açıyorum 10FPS alıyorum. Dahili ekran kartımı kullanıyorum gene aynısı. RTX ekran kartım var ama oyun açılmıyor kafayı sıyırmak üzereyim daha yeni 100TL param gitti.
NVIDIA ekran kartından açınca oyun çöküyor. OpenGL ile açıyorum 10FPS alıyorum. Dahili ekran kartımı kullanıyorum gene aynısı. RTX ekran kartım var ama oyun açılmıyor kafayı sıyırmak üzereyim daha yeni 100TL param gitti.