tony satar Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı NVİDİA RTX 4050 İşlemci Amd Ryzen 7 Spider-Man: Shattered Dimensions açılıyor ama oyundan atıyor. Önce 2099'un bölümünde atıyordu, şimdi siyah kostümde açılışta atıyor.
Spider-Man: Shattered Dimensions açılıyor ama oyundan atıyor. Önce 2099'un bölümünde atıyordu, şimdi siyah kostümde açılışta atıyor.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #2 tony satar dedi: Spider-Man: Shattered Dimensions açılıyor ama oyundan atıyor. Önce 2099'un bölümünde atıyordu, şimdi siyah kostümde açılışta atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sisteme acil ram takviyesi lazım 8GB kurtarmaz o ekran kartı ve işlemci ile. Artı 0 Eksi
tony satar dedi: Spider-Man: Shattered Dimensions açılıyor ama oyundan atıyor. Önce 2099'un bölümünde atıyordu, şimdi siyah kostümde açılışta atıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sisteme acil ram takviyesi lazım 8GB kurtarmaz o ekran kartı ve işlemci ile.
KS KS tony satar Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 RedStone18 dedi: Hocam o sisteme acil ram takviyesi lazım 8GB kurtarmaz o ekran kartı ve işlemci ile. Genişletmek için tıkla... ram elimde var ama şu an takamam bilgisayar yeni garanti kapsamından düşmesin diye başka bir yolu yok mu Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Hocam o sisteme acil ram takviyesi lazım 8GB kurtarmaz o ekran kartı ve işlemci ile. Genişletmek için tıkla... ram elimde var ama şu an takamam bilgisayar yeni garanti kapsamından düşmesin diye başka bir yolu yok mu
hasanushka Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Şahsen bu oyunu oynamanı bile tavsiye etmememle beraber(şahsi düşüncem bence hiç kaliteli değil), eski oyunların güncel ve güçlü donanımsal özelliklere sahip bilgisayarlarda optimizasyon sorunları çıkardığı yeni olan bir şey değil. Artı 0 Eksi
Şahsen bu oyunu oynamanı bile tavsiye etmememle beraber(şahsi düşüncem bence hiç kaliteli değil), eski oyunların güncel ve güçlü donanımsal özelliklere sahip bilgisayarlarda optimizasyon sorunları çıkardığı yeni olan bir şey değil.
KS KS tony satar Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 oyun seçeneğim kısıtlı internetim yok yoksa marvel spider-man remastered indirirdim ama şimdi bunu açmam lazım sorunsuzca illa bir yolu vardır demi Artı 0 Eksi
oyun seçeneğim kısıtlı internetim yok yoksa marvel spider-man remastered indirirdim ama şimdi bunu açmam lazım sorunsuzca illa bir yolu vardır demi
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 19 Haziran 2023 #6 tony satar dedi: ram elimde var ama şu an takamam bilgisayar yeni garanti kapsamından düşmesin diye başka bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Hocam laptop değilse garantide sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
tony satar dedi: ram elimde var ama şu an takamam bilgisayar yeni garanti kapsamından düşmesin diye başka bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Hocam laptop değilse garantide sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
KS KS tony satar Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #7 RedStone18 dedi: Hocam laptop değilse garantide sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... laptop o yüzden içini açmıyorum Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Hocam laptop değilse garantide sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... laptop o yüzden içini açmıyorum