RTX4060 MSI vs. RTX3060 Predator laptop

Alpddr

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, yurt dışından gerek oyun gerekse mühendislik programları için bir laptop alacağım. Sağa sola sık gittiğim için hafif ve taşınabilir bir cihaz bakıyorum. Bu iki laptop arasında kararsız kaldım. RTX 3060 ile 4060 arasında yaklaşık üçte biri fazla ödemeye değecek bir fark var mı? Bir de bilgisi olan arkadaşlardan cihazlar hakkındaki düşüncelerini bekliyorum. Son olarak Acer'daki RAM'in lehimli olması uzun vadede sorun yaratır mı?

Öncelikle merhaba. Bu sorulardan önce sorulması gereken farklı sorular olduğunu düşünüyorum.
Hangi ülkedesiniz ?
Hangi sitelerden veya fiziksel mağazalardan ürün temin edebilirsiniz ?
Bütçe nedir ?
Laptoptaki aradığınız başlıca kriterler nedir ?

Öncelikle merhaba. Bu sorulardan önce sorulması gereken farklı sorular olduğunu düşünüyorum.
Hangi ülkedesiniz ?
Hangi sitelerden veya fiziksel mağazalardan ürün temin edebilirsiniz ?
Bütçe nedir ?
Laptoptaki aradığınız başlıca kriterler nedir ?
Merhaba. Şuanda Amerika'dayım, mağaza ve site kısıtım yok. Mümkünse 1300$'ı geçmeyecek bir şey bakıyorum. Güncel oyunlarda beni zorlamaması, uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşatmaması ve kompakt olmasını istiyorum.

Merhaba. Şuanda Amerika'dayım, mağaza ve site kısıtım yok. Mümkünse 1300$'ı geçmeyecek bir şey bakıyorum. Güncel oyunlarda beni zorlamaması, uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşatmaması ve kompakt olmasını istiyorum.

Bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Teknik özellikleri iyi.

@01Asmodeus Paylaştığınız özellik olarak iyi duruyor ama yaklaşık 3 kilo civarında olduğu için uymuyor bana hocam. Paylaştığım linklerdeki Acer'ı değerlendirme şansınız var mı?

Bir de bu cihaz hakkındaki görüşleriniz nedir?

@01Asmodeus Paylaştığınız özellik olarak iyi duruyor ama yaklaşık 3 kilo civarında olduğu için uymuyor bana hocam. Paylaştığım linklerdeki Acer'ı değerlendirme şansınız var mı?

Bir de bu cihaz hakkındaki görüşleriniz nedir?
Fiyati ucuzmus. 3xxx serisi onermiyorum ama alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı