IDaanteLoreKuzaI Femtopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 RTX4060. AMD 5 5600. 2x8 DDR4 RAM. 600watt PSU. SATA SSD 512. HDD 1 TB. Bunların hepsini takabilecegim. Ortalama bir anakart arıyorum 3-5k arası bir bütçem var önceki anakartim B450 arızalandigi için yenisine bakıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
RTX4060. AMD 5 5600. 2x8 DDR4 RAM. 600watt PSU. SATA SSD 512. HDD 1 TB. Bunların hepsini takabilecegim. Ortalama bir anakart arıyorum 3-5k arası bir bütçem var önceki anakartim B450 arızalandigi için yenisine bakıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Yeni bir B450 işini görür, aşırıya kaçmaya gerek yok. Ama markası Biostar olmasın, yine arızalanabilir.
Yeni bir B450 işini görür, aşırıya kaçmaya gerek yok. Ama markası Biostar olmasın, yine arızalanabilir.
IDaanteLoreKuzaI Femtopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 XxToprakMamixX dedi: Yeni bir B450 işini görür, aşırıya kaçmaya gerek yok. Ama markası Biostar olmasın, yine arızalanabilir. Genişletmek için tıkla... Gigabyte dı markası da hata yaptığımı geç anladım gene de Asus dan şaşmamak lazımmış teşekkür ederim tavsiye için
XxToprakMamixX dedi: Yeni bir B450 işini görür, aşırıya kaçmaya gerek yok. Ama markası Biostar olmasın, yine arızalanabilir. Genişletmek için tıkla... Gigabyte dı markası da hata yaptığımı geç anladım gene de Asus dan şaşmamak lazımmış teşekkür ederim tavsiye için
XxToprakMamixX Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 815 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 IDaanteLoreKuzaI dedi: Gigabyte dı markası da hata yaptığımı geç anladım gene de Asus dan şaşmamak lazımmış teşekkür ederim tavsiye için Genişletmek için tıkla... Gigabyte da iyi markaydı eskiden ama son zamanlarda sorun yaşayanlar görüyorum, demek ki artık Biostar’ın yanında Gigabyte da almamak lazımmış
IDaanteLoreKuzaI dedi: Gigabyte dı markası da hata yaptığımı geç anladım gene de Asus dan şaşmamak lazımmış teşekkür ederim tavsiye için Genişletmek için tıkla... Gigabyte da iyi markaydı eskiden ama son zamanlarda sorun yaşayanlar görüyorum, demek ki artık Biostar’ın yanında Gigabyte da almamak lazımmış