Çözüldü RTX4060 R7 7800X3D sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zeisen

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1K0-DjIcn_UAKi9BIaJ75YGLyBPuV2GDl/view?usp=sharing
RAM
Corsair 2x16 ram 6000mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD
Ekran kartı
RTX4060
Anakart
B850 GAMING PLUS WIFI
İşlemci
Ryzen 7 7800X3D
Merhaba, yaklaşık 3 haftadır mavi ekran yiyorum. Bazen sadece PC kendini resetliyor ve acılıyor. Genelde LoL oynarken karşılaşıyorum. Riot'un anticheati olan Vanguard'dan süpheleniyorum fakat Riot Vanguard acık degılken de 1 defa mavi ekran gördüm. Memtest 86 free testi yaptim sorunsuz gözüküyor. Grafik sürücülerim güncel, Windows'um güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB hub sök ve diğerlerini yapıp gelişmeleri bildir.
expo 1 den kaynaklı bir durummuş auto 6000 hız yapıyor oyle kullanınca cöküyor 5600 e aldım suan sorunsuz

Kardesim kendi buldugum çözümü sana aktarmak istiyorum 6000MHz ve üstü RAM'lerde AMD çok kararsız çalışıyor bunu fark ettim RAM'lerin MHz ayarını 6000 MHz bir tık altına alıp denemenizi öneririm ben böyle çözdüm. Benim anakartim Gigabyte 650 Eagle AX ben işteyim şu an tam hatırlayamadım 5000 küsur MHz de calistirmaya başladığımdan beri mavi ekran almıyorum.

Ha bir de NVIDIA güncel sürümde sorun var galiba bir arkadaş söylemişti galiba 566.3 sürümü tam hatırlamamak ile birlikte sorunsuz onu da denemenizi öneririm.
senin dediginin aynısıymış kusuruma bakma kral

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı