RTX4060 sistem toplama

Bütçe
20.000 - 23.000

Lilienmeer

Picopat
Daha fazla  
Merhaba genetik ve biyomühendislik öğrencisiyim. Hem yazılımda ve çizimlerimde, hem de Starfield, New World, WoW, Elden Ring gibi oyunlar oynarken beni hüsrana uğratmayacak bir bilgisayar toplamak istiyorum. Almışken tam alayım beni uzun yıllar götürsün istiyorum, bütçem 20-23K arası. Şimdilik aklımda Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS NVIDIA RTX 4060 ekran kartı var fakat diğer parçalar hakkında hiçbir fikrim yok. Diğer parçalar konusunda yardımcı olabilir misiniz rica etsem. Ayrıca kafama takılan birkaç soru var;

Aynı ekran kartını satan birçok marka var. Markanın farklı olması neyi değiştiriyor? Ekran kartı aynı ekran kartı değil mi?
RAM, anakart, Power Supply gibi parçalarda marka önemli midir yoksa ucuzlarından mı alayım?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi öneririm hocam.
peki 4060 ti'sız daha ucuza var mıdır öneriniz 20kyı çok aşmasam iyi olur çünkü. Bugün itopyanın yaptığı kampanya çok iyiydi ama yetişemedim maalesef

Bu sistem var 16.000 TL ' ye var ancak starfield gibi bir oyuna işlemcisinin yetceğini düşünmüyorum o yüzden siteden i5 e yükseltebilirsiniz ayrıca bu sistem windowssuz ve monitörsüzdür. Eğer monitör ve lisanlı windowsunuz yoksa ikiside toplam 6.500 tl tutabilir.

Bu sistem var 16.000 TL ' ye var ancak starfield gibi bir oyuna işlemcisinin yetceğini düşünmüyorum o yüzden siteden i5 e yükseltebilirsiniz ayrıca bu sistem windowssuz ve monitörsüzdür. Eğer monitör ve lisanlı windowsunuz yoksa ikiside toplam 6.500 tl tutabilir.
rtx 4060ın bu modeline kötü ve çok ısınıyor diyorlardı bir sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı