Alın hocam çok rahat idare eder ama bence belli bir süre sonra psu yükseltin bende aynı şekilde yapmıştım daha sonrasında psu yükselttim .Eğer kurulumda vs. sıkıntı yaşıyorsanız psuyu biraz daha fazla ödeyerek vatana gidip alırsanız kurulumu sizin için yaparlar sisteminize.
Biraz daha fazla ödeyerek derken demek istediğim internetten ucuza düşürme ihtimaliniz.
Alın hocam çok rahat idare eder ama bence belli bir süre sonra PSU yükseltin bende aynı şekilde yapmıştım daha sonrasında PSU yükselttim. Eğer kurulumda vs. sıkıntı yaşıyorsanız PSU'yu biraz daha fazla ödeyerek vatana gidip alırsanız kurulumu sizin için yaparlar sisteminize.
Biraz daha fazla ödeyerek derken demek istediğim internetten ucuza düşürme ihtimaliniz.
Bende RTX 4060 Ti ve Ryzen 5 5600X var, 550W PSU kullanıyorum YouTube'dan video + Valorant oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım hiç. R5 5600X Max 65W harcıyormuş. i5'in watt değerleri "taban: 65 W / Turbo: 148 W" yani 5600X'e çok yakın. Bunun dışında Google'a PC watt hesaplama yazıp sistem parçalarını girerek de bunu hesaplayabilirsin(ne kadar güvenilir bilemiyorum). Ucu ucuna yetiyor gibi. Kısacası bir sorun olmaz. En kötü ihtimal işlemcinin GHz'sini düşürürsün yeter.