RTX4060 Ti 16b için 2K monitör önerisi

rianhanallen

Centipat
Daha fazla  
Selam. ASUS RTX4060 Ti 16 GB ekran kartım var. Rekabetçi oyun oynamıyorum hikaye tabanlı oyunlara daha çok ilgim var ve her oyunu oynamıyorum. 1080p monitör kullanmaktayım. Sizce kullanım tercihlerime göre 2K monitör kullanmak uygun mudur? Çoğu kişi 128bit ekran kartına olmaz diyor fakat ben ekran kartından gerekli alanlarda ve koşullarda işimi yeterince gördüğü için fazlasıyla memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin paran senin keyfin.

2K kullanırsın ama her oyunda kullanamazsın ve bazı oyunlarda 2K için ayar kısman gerekebilir.

128 bit evet 2K ekran için biraz az kalabilir 256 olsa uyumlu olabilirdi ama 128 bit olması 2K ekran kullanmana ters kalacak bir durum değil.
Bazı oyunlar sıkıntı yaşayabilirsin çünkü tüm oyunlar 2K ayarı yok sen oyun oynarken bilgisayarının çözünürlüğünü kısıp oynayabilirsin.

4060 Ti 2K için biraz zayıf gibi. Gereksinimi yüksek oyunlarda 30 40 FPS ne kadar zevkli olur artık önce oyunların test videolarına bakın öyle karar verin.

Hikaye tarzı oyunlar oynuyorsanız ve çok yüksek fps gibi bir derdiniz yoksa yeni çıkan çoğu oyunu DLSS ile +60 FPS oynayabilirsiniz diye düşünüyorum bence alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…